Expediteur Rotterdam

De expediteur uit Rotterdam verzorgt uw complete transport

Bent u op zoek naar een betrouwbare expediteur in Rotterdam of omstreken? Dan laten wij u graag kennis maken met Strategic Logistics. Wij verzorgen uw transport wereldwijd en zoeken hierbij altijd naar meest efficiënte en goedkoopste oplossing. Dankzij ons ervaren team zijn wij in staat om uw zorgen betreffende transport compleet uit handen te nemen.

expediteur rotterdam

Uitstekende ondersteuning

Onze service stopt past wanneer uw vracht veilig en compleet is aangekomen op de plaats van bestemming. Kortom, wij ondersteunen u bij het gehele proces. Dit betekent dat u ook de verzekeringen, lokale pick-up en douaneformaliteiten aan ons over kunt laten. Ons team heeft de nodige ervaring en is op de hoogte van de regels. Hierdoor kunnen wij u uitstekend ondersteunen, of het nu gaat om een enkel pallet of een compleet project!

Wij bieden een diversiteit aan transportdiensten, waaronder zee- en luchtvracht, maar ook intermodaal transport. Wij zorgen ervoor dat het transport perfect op elkaar aansluit zodat u geen kostbare tijd verliest. Ons personeel kan u uitstekend adviseren over de benodigdheden en eventuele beperkingen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij denken met u mee

Wenst u meer informatie over de diensten van de expediteur uit Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Om een indruk van onze tarieven te krijgen, kunt u ook online een offerte aanvragen. Wij streven er dagelijks naar om concurrende prijzen aan te bieden!

   Contact         Transportkosten Opvragen