Opslagruimte Rotterdam

Kies voor een veilige opslagruimte in Rotterdam

U bent op zoek naar een opslagruimte in Rotterdam en dat treft! Bij Strategic Logistics bestaat een groot deel van de dienstverlening uit transport, maar ook bieden wij ruimte aan voor de opslag van uw goederen. Wij beschikken over een warenhuis van maar liefst 15.000 m2 groot, dat is gelegen naast ons kantoor. Hierdoor vindt u bij ons alle service die u nodig heeft voor uw transport en kunnen wij eenvoudig een oogje in het zeil houden.

opslagruimte rotterdam

Uw goederen worden goed beveiligd en gecontroleerd

Onze opslagruimte in Rotterdam is uitgerust met een rekken systeem waardoor we uw goederen logisch en efficiënt kunnen opbergen. Daarnaast beschikken wij over een aparte ruimte voor de opslag van gevaarlijke stoffen en de opslag van banden. Echter zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos en is er altijd wel een passende oplossing voor uw goederen. Uiteraard controleren we alle vracht die binnenkomt middels een barcode systeem en voeren we maandelijks een controle uit om de voorraad te controleren. Tevens hebben wij in ons magazijn de nodige beveiligingsmaatregelen genomen, waaronder een alarm, camera bewaking en waakhonden. U kunt uw goederen dus met een gerust hart bij onze opslagruimte in Rotterdam laten plaatsen!

Wij zijn zeer flexibel!

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een flexibele houding is. Daarom variëren onze openingstijden, bijvoorbeeld wanneer een lading niet kan wachten tot de volgende ochtend. Heeft u dringend een opslagruimte in Rotterdam nodig, of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

   Contact         Transportkosten Opvragen