Transport Mongolie

Uw transport naar Mongolie in goede handen

Bent u op zoek naar een veelzijdig en ervaren transportbedrijf voor uw transport naar Mongolie? Maak dan kennis met de uitstekende service van Strategic Logistics. Wij bieden een diversiteit van diensten aan voor al uw (speciale) vracht. Dankzij ons wereldwijde netwerk zijn wij in staat om te vervoeren naar nagenoeg alle landen ter wereld. Ook hebben wij nauw contact met lokale agenten waardoor wij kunnen garanderen dat de vracht met zorg wordt behandeld wanneer het aankomt op de plaats van bestemming.

Ons dynamische, ervaren team staat voor u klaar en verzorgt op vakkundige wijze uw transport naar Mongolie of een ander land. Wij zijn in staat om ieder soort transport aan te bieden. Zo zijn wij, naast zee- en luchtvracht, ook gespecialiseerd in intermodaal transport. Wanneer de situatie daar om vraagt, combineren we diverse vervoersmiddelen om uw vracht zo snel mogelijk naar de juiste bestemming te brengen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en neem contact met ons op!

transport mongolie

Vraag online een offerte aan

Wij zijn actief in vrijwel iedere sector waar transport bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan de bouw, energie, mijnbouw en automotive. Voor meer informatie over transport naar Mongolie of een ander land kunt u direct contact opnemen. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. U kunt ook vrijblijvend een online offerte aanvragen om een indruk te krijgen van onze tarieven.

   Contact         Transportkosten Opvragen