Transport Rusland

Een diversiteit aan mogelijkheden voor uw transport naar Rusland

Wilt u uw transport naar Rusland, of ieder ander land, uitbesteden aan een professioneel transportbedrijf? Laat u dan verrassen door de uitstekende dienstverlening van Strategic Logistics. Iedere opdracht is voor ons weer een nieuwe uitdaging, en wij streven er dan ook naar om een passende oplossing te bieden. Maak dus gerust uw wensen betreffende transport bij ons kenbaar, wij denken graag met u mee.

transport rusland

Een passende oplossing voor een scherp tarief

Wij bieden verschillende zee- en luchtdiensten, maar ook vervoer per vrachtwagen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Ook een combinatie van deze diensten is mogelijk. Zowel complete ladingen als groupage transport is bij ons mogelijk, het is maar net wat u nodig heeft. Dankzij ons grote distributienetwerk kunnen wij tegen scherpe prijzen een uitstekende service bieden. Wij zorgen ervoor dat uw vracht zo snel mogelijk op de plaats van bestemming komt. Omdat wij nauwe contacten hebben met lokale agenten kunnen wij garanderen dat er zorg voor uw vracht wordt gedragen. Wilt u uw transport naar Rusland uitbesteden? Neem dan gerust contact op. De mogelijkheden zijn bij ons zeer divers, wij kunnen transporteren naar nagenoeg ieder land ter wereld.

Wij adviseren u graag

Kortom, u kunt uw transport naar Rusland met een gerust hart aan Strategic Logistics overlaten. Wij ondersteunen u door het gehele proces en zijn pas tevreden wanneer uw vracht onbeschadigd en volledig aankomt op de plaats van bestemming. Heeft u hulp of advies nodig? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u graag verder. Het regelen van verzekeringen of een lokale pick-up kunt u ook gerust aan ons overlaten.

   Contact         Transportkosten Opvragen