Zeevracht Rotterdam

Uw zeevracht vanuit Rotterdam uitstekend verzorgd

Maak kennis met Strategic Logistics! Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing om uw zeevracht vanuit Rotterdam naar de plek van bestemming te krijgen. Ons team beschikt over ruime ervaring en kan u daardoor uitstekend adviseren. Mochten er problemen voorkomen met bijvoorbeeld douaneformaliteiten, dan kunnen wij u bijstaan en ondersteunen waar dat nodig is. Wij zijn op de hoogte van de regels en nemen uw zorg graag uit handen.

Strategic Logistics biedt een breed scala aan van scheepvaartdiensten. Dankzij ons grote netwerk en de juiste contacten, kunnen wij u altijd voorzien van de meest geschikte oplossing voor uw transport. Wij denken graag met u mee! Zo kunnen we bijvoorbeeld uw containers uitrusten met gekoelde units. Naast het verzorgen van uw zeevracht in Rotterdam, bieden we ook de volgende diensten aan:

  • intermodaal transport
  • luchtvracht
  • wegtransport
  • aan- en verkoop van containers

Wij zijn gevestigd in Rotterdam, waardoor we uw vracht eenvoudig van A naar B kunnen vervoeren. Ook zijn we hierdoor in staat om u te helpen met het voor- en natransport. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan via onze website.

zeevracht rotterdam

Altijd een oplossing op maat

Wij kunnen naar nagenoeg ieder land vervoeren en hebben veel ervaring met de Baltische landen, Rusland en de voormalige GOS-landen. Hierdoor kunnen wij u een snelle dienstverlening in deze landen aanbieden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van zeevracht vanuit Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op door te bellen. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

   Contact         Transportkosten Opvragen